Ботев Пловдив приема Славия в мач от 8-ия кръг на

...
Ботев Пловдив приема Славия в мач от 8-ия кръг на
Коментари Харесай

Ботев Пловдив търси първа победа на Колежа срещу разклатения Славия

Ботев Пловдив приема Славия в мач от 8-ия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 21:30 часа на стадион " Христо Ботев " и ще се предава директно по DIEMA SPORT. В Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата онлайн. 

И двата тима започнаха едва сезона, като това докара до треньорска промяна при " канарчетата ", откакто Станислав Генчев беше уволнен. Това даде резултат и тимът се наложи с 2:1 при гостуването си на Етър в последния кръг. Пловдивчани не престават да търсят първа победа на своя стадион след откриването му и очакванията са, че ще я реализиран след разтърсения тим на Славия. 

През седмицата Димитър Димитров беше доста покрай това да застане отпред на Ботев, само че в последния миг не се разбра с управлението на клуба. Така и днешната среща ще бъде водена от краткотрайния ментор Рафаел Ферейра. 

Ситуацията в Славия също не е доста цветуща. Отборът има едвам 4 точки от началото на акцията, като е изиграл шест мача. “Белите ” са в серия от три следващи загуби и общо пет дуела без победа. За последно те победиха Етър в първия кръг с минималното 1:0 като посетители. Бъдещето на треньора Хосе Мари Бакеро е неразбираемо, като не е изключено при загуба през днешния ден той да загуби поста си. 

Столичани продъжават да са без Светослав Вуцов, който към момента не е подготвен за игра, както и без санкции бранител Сибири Кейта. 

Главен арбитър на мача през днешния ден е Волен Чинков. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР