Ботев Пловдив обяви, че във вторник (14 ноември) ще даде

...
Ботев Пловдив обяви, че във вторник (14 ноември) ще даде
Коментари Харесай

Ботев Пловдив също създава Бизнес Клуб

Ботев Пловдив разгласи, че във вторник (14 ноември) ще даде старт на „ Ботев Бизнес Клуб “, който би трябвало да помогне за нови контакти, благоприятни условия и доверени бизнес сътрудници, посредством които фирмите ще имат опцията да разрастват своя бизнес.

„ Канарчетата “ стават втория първокласен български клуб, който основава Бизнес Клуб, откакто преди няколко месеца същото нещо стори и Левски.

Ето какво написаха „ жълто-черните “:

„ ПФК Ботев подхваща поредна стъпка към своето стабилно развиване.

На 14.11.2023 година публично ще бъде даден старт на „ Ботев Бизнес Клуб “. Бизнес клубът ще включва разнородни постоянни събития, провеждащи се както на стадион “Христо Ботев ”, по този начин и на други местоположения в Пловдив и района. Тази нова самодейност е ориентирана освен към показване на нови компании в Клуба, само че и посред им. Любимият “жълто-черен ” клуб основава неповторима платформа за съдействие в намирането на нови контакти, благоприятни условия и доверени бизнес сътрудници, посредством които фирмите ще имат опцията да разрастват своя бизнес.

За вас, почитателите на тима, ще бъде основана група от бизнеси, които оказват помощ на Ботев и на които можете да се доверите като евентуални клиенти.

Подробности за откриването, концепцията, задачите и привилегиите на „ Ботев Бизнес Клуб “ очаквайте скоро в формалния ни уебсайт “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР