Ботев Пловдив обърна Ботев Враца и стигна до крайния успех

...
Ботев Пловдив обърна Ботев Враца и стигна до крайния успех
Коментари Харесай

Ботев Пловдив записа изключително важна победа срещу Ботев Враца

Ботев Пловдив обърна Ботев Враца и стигна до крайния триумф с 2:1 като посетител в дуел от 23-ия кръг на efbet Лига. Врачани поведоха в 24-ата минута с гол на Валери Домовчийски, само че единствено минути по-късно Джонатан Перейра изравни. В 72-ата минута Петър Атанасов пропусна дузпа, а пет минути по-късно Мите Цикарски се разписа с глава, с цел да донесе успеха на пловдивчани.

В дуела обаче не бяха зачетени две попадения поради засада, в обстановки, в които такава нямаше. В 10-ата минута Маркиньос вкара топката във вратата на Красимир Костов, само че попадението му не бе зачетено погрешно поради засада. В 90-ата минута Самир Аясс се разписа, само че и неговото попадение не бе зачетено.

В 3-ата минута Славчо Шоколаров застана зад топката, с цел да извърши директен свободен удар. Той пусна пай пас към Емануел Току, който стреля от границата на наказателното поле, само че ударът му блокиран.

В 10-ата минута Маркиньос вкара топката във вратата на Красимир Костов, само че попадението му не бе зачетено погрешно поради засада. Четири минути по-късно композиция сред Току и Маркиньос приключи с изстрел на бразилеца в ръцете на Красимир Костов.

В 23-ата минута Ботев Враца поведе в резултата. Джонатан сбърка паса си и подаде към Петър Атанасов, той върна към Дани Генов, който стреля, само че в тялото на Аргилашки. Топката стигна до Валери Домовчийски, който я вкара в опразнената врата.

Две минути по-късно Джонатан се реваншира за грешката си. След центриране в наказателното поле Мите Цикарски смъкна с глава за бразилеца, който по земя прати топката във вратата на Краси Костов.

В 35-ата минута Юлиан Ненов стреля към близкия ъгъл и Аргилашки избави.

В 50-ата минута Аласан Н'Диайе стреля с глава след центриране на Петър Атанасов, само че над вратата. В 58-ата минута Маркиньос върна към Току, който стреля към вратата на Костов, само че Венци Керчер подложи тялото си, с цел да може топката да излезе в корнер. След центрирането от ъгловия удар, Костов боксира.

В 72-ата минута реферът Иво Андреев уточни бялата точка след нарушаване на Кевин Янсон против Самир Аясс. Зад топката застана Петър Атанасов, който обаче бе спрян от Георги Аргилашки.

В 77-ата минута Красимир Костов се намеси чудесно след изстрел на Маркиньос. Минута по-късно след центриране от корнер Мите Цикарски вкара с глава във вратата на Костов.

В 90-ата минута Самир Аясс вкара топката във вратата на Аргилашки, само че попадението на врачани не бе зачетено поради несъществуваща засада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР