Ботев (Пловдив) и Лудогорец излизат един срещу друг в двубой

...
Ботев (Пловдив) и Лудогорец излизат един срещу друг в двубой
Коментари Харесай

Ботев ще гледа да зарадва феновете си срещу Лудогорец при завръщането на Неделев на Колежа

Ботев (Пловдив) и Лудогорец излизат един против различен в дуел от 30-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион " Христо Ботев " стартира в 20:15 часа.

" Канарчетата " одобряват втори противник на Колежа, като при откриването на новия си стадион изгубиха с 0:1 от Левски. Преди три дни обаче " жълто-черните " разрушиха Пирин с 4:2 в Благоевград и си подсигуряваха място в топ 10 на класирането.
 Ботев (Пд) тренира на
Ботев (Пд) тренира на " Колежа " преди конфликта с Лудогорец

Бруно Балтазар ще може да разчита на всички налични футболисти

Така воденият от Бруно Балтазар тим ще играе в плейофите за 7-ото място. Ботев обаче изостава доста от седмия Славия и няма късмет да се пребори за тази позиция, тъй че в плейофите ще доиграе сезона. Сега в последния кръг от постоянната акция почитателите ще чакат положително показване против водача Лудогорец.

Разградчани имат точка задатък пред ЦСКА, който на следващия ден посреща Ботев (Враца). Очакванията са за три точки в интерес на " алените ", което прави повече от наложителен триумфът на " зелените " в Пловдив. Първият в посрещането ще одобри вторият вкъщи в идната шампионска група.
 Какво се случва с Текпетей?
Какво се случва с Текпетей?

Ганаецът е бледа сянка на себе си

Бруно Балтазар ще може да разчита на всички налични футболисти. Наравно с тима тренира и Станислав Работов, който е изцяло подготвен за игра. Извън главната група тренира само Атанас Чернев.

Мачът се чака с огромен интерес от почитателите на Ботев най-много поради завръщането на техния любим Тодор Неделев на " Колежа ". Халфът на Лудогорец не дочака откриването на стадион " Христо Ботев ", с цел да изведе Ботев с капитанската лента, само че се чака да бъде признат доста топло от " жълто-черната " агитка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР