Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг

...
Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Време е за пловдивското дерби! Ботев и Локо приковават вниманието на Колежа

Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) се изправят един против различен в по този начин чаканото градско дерби. Срещата, която стартира в 19:30ч., ще се организира на " Колежа ", а по трибуните се чака да бъде същински футболен празник, защото билетите са разпродадени.

Гостите от " Локомотив " влизат в дербито като трети в класирането. Те стартираха стремително в шампионата и дълго време бяха водачи в таблицата, само че влязоха в неприятна серия и нямат нито една победа в последните си пет дуела за състезание. От края на септември до момента " черно-белите " направиха равенства с Лудогорец, Черно море и ФК ЦСКА 1948 и изгубиха от ЦСКА и " Берое ".



В същото време след неубедителното начало на сезона домакините от Ботев влязоха в верния темп и се изкачиха до 11-та позиция. " Канарчетата " записаха 3 триумфа в последните си 4 турнирни дуела, като в тези срещи нанизаха цели 15 попадения. Победите бяха над Берое (4:1), Ботев (Враца) (5:3) и Локомотив (София) (6:0).

Дербито е под номер 118 и се завръща на " Колежа " след дълги години, в които бяхме привикнали Ботев да семейства въз основата си в Коматево. На линия за мача са всички футболисти на Ботев, като единственият контузен, който остава отвън сметките на старши треньора Душан Керкез, е Мохамед Брахими.
 Мениджъри от известна международна организация идват за Битката за Пловдив
Мениджъри от известна международна организация идват за Битката за Пловдив

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР