Ботев (Пловдив) и Филкаб подновиха своето партньорство. ФИЛКАБ е един

...
Ботев (Пловдив) и Филкаб подновиха своето партньорство. ФИЛКАБ е един
Коментари Харесай

Ботев поднови партньорство

Ботев (Пловдив) и Филкаб възобновиха своето партньорство. ФИЛКАБ е един от дългогодишните сътрудници на „ жълто-черния “ клуб.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
През последните 24 години групата компании на ФИЛКАБ развива активността си в три съществени посоки: търговия, произвеждане и осъществяване на планове в областта на електричеството. Предлагат цялостни решения, способена консултация, качествено обслужване и профилиран сервиз. Инженеринговите им услуги намират сполучливо приложение в браншове като енергетика, строителство, връзки и известия.

Компанията е спечелила мястото си измежду водачите на пазара в България на артикули и услуги в региона на електротехниката и е построила известност на благонадежден и виновен сътрудник.

ФИЛКАБ обръща своя фокус към подрастващите гении от академията на „ Канарчетата “, както и към едно по-устойчиво бъдеще, през специфична акция, засягаща опазването на околната среда. Децата от ДЮШ на Ботев ще станат лицето на акцията „ Ботев Пловдив и ФИЛКАБ: За по-добро на следващия ден “, чиято съществена цел е популяризирането на отговорността към заобикалящата ни среда, изключително измежду младото потомство. За акцията ще бъде основано извънредно цифрово наличие, с присъединяване и на футболисти от първия тим на „ жълто-черните “.

Алексей Киричек, Търговски шеф на Ботев (Пловдив), споделя: „ Благодарим на ФИЛКАБ, един от нашите дългогодишни сътрудници, че за поредна година застават зад тима на Пловдив. Вярваме, че една акция, с взор към едно по-добро на следващия ден, би имала позитивен резултат над всички младежи – освен в „ жълто-черния “ клуб, само че и отвън него. Всички ние, със своите дребни и на пръв взор незначителни дейности, може да създадем нещо значимо. “

Логото на ФИЛКАБ ще продължи да участва на формалното прес-пано на Ботев (Пловдив) и през 2023.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР