Ботев Пловдив гостува на Славия на стадион Александър Шаламанов“ в

...
Ботев Пловдив гостува на Славия на стадион Александър Шаламанов“ в
Коментари Харесай

Славия ще опита да се откъсне на седмото място в домакинството си на Ботев Пд

Ботев Пловдив гостува на Славия на стадион „ Александър Шаламанов “ в „ Овча Купел “ в първи дуел от втората четворка на плейофите на родния хайлайф. Срещата стартира в 20:00 часа и ще може да бъде следена директно по DIEMA SPORT.

На Gong.bg ще може да наблюдавате дуела минута по минута.

„ Белите “ и „ жълто-черните “ направиха нулево тъждество между тях, когато се изправиха един против различен за последно точно в столицата на 24 април.

Славия не съумя да влезе в първата шестица макар трагичния си най-малък триумф при гостуването на ЦСКА 1948 с 1:0, пристигнал с попадение на Емил Стоев. 24 часа по-късно Локомотив Пловдив надделя Левски със същия резултат и по този начин измести столичани от топ 6.

Мачът бе дебютен за новия краткотраен старши треньор на „ белите “ Ангел Славков, който размени на поста напусналия Златомир Загорчич.

Ботев е десети в таблицата с 32 точки, като е на цели 17 от противника си, който заема седмата позиция, и на процедура доиграва сезона. Кръг преди края на постоянната акция тимът на Бруно Балтазар си подсигурява десетото място с триумф над Пирин в Благоевград, а в последния си дуел „ канарчетата “ отстъпиха на първенеца Лудогорец с 0:2 – дуелът бе втори на новия стадион „ Христо Ботев “, където тимът на Балтазар към момента чака първия си гол.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР