Ботев Пд и втородивизионният Марица Пд завършиха наравно 2:2 в

...
Ботев Пд и втородивизионният Марица Пд завършиха наравно 2:2 в
Коментари Харесай

Ботев Пд и Марица Пд завършиха наравно в контролна среща

Ботев Пд и втородивизионният Марица Пд приключиха наедно 2:2 в контролна среща, играна въз основата на „ канарчетата “ в квартал „ Коматево “. Гостите поведоха с 2:0 до 36-ата минута с голове на Янко Ангелов и Веселин Марчев, само че „ жълто-черните “ стигнаха до равенството, откакто точни бяха Мартин Секулич в 40-ата минута и Дилан Мертенс в 72-ата.

, а другият нов състезател на отбора Георги Николов изгледа мача от трибуните.

Участие в дуела не взеха и Антоан Бароан, Хидайет Ханкич и Точукву Нади.

Домакините стартираха по-активно и в 14-ата минута Константин Павлов насочи прецизен удар от отдалеченост, париран от Илия Николов.



В 23-ата минута гостите бяха покрай попадение, откакто Станислав Маламов стреля мощно от директен свободен удар от към 20 метра, само че Смъркалев съумя да я допре и тя срещна напречната греда.

Две минути по-късно Секулич бе изведен от Ивелин Попов зад отбраната на „ жълто-сините “, само че не съумя да уцели вратата.

В 27-ата минута Марица поведе в резултата. Станислав Маланов бе изтърван от отбраната на „ канарчетата “ и напредна по левия фланг и върна към дъгата на наказателното поле, от където Янко Ангелов стреля технично в долния ляв ъгъл на вратата за 1:0.

В 36-ата минута гостите удвоиха преднината си. Свилен Щерев центрира отдясно на главата на Веселин Марчев, който засече неспасяемо в мрежата за 2:0.

Четири минути по-късно „ жълто-черните “ понижиха изоставането си. Точен бе Мартин Секулич, разписвайки се от близка отдалеченост след прострелно подаване на Димитър Папазов от левия фланг – 1:2. При този резултат пристигна и почивката.

Малко след подновяването на играта Веселин Марчев засече с глава центриране от корнер, само че топката мина над напречната греда.

В 72-ата минута играчите на Душан Керкез изравниха резултата. Дилан Мертенс получи пред дъгата на наказателното поле и шутира тъкмо в долния десен ъгъл на Петър Начев за 2:2, като по този метод оформи крайния резултат.

Малко преди края на срещата Фаустас Степонавичус получи контузия и бе сменен наложително.

Това бе първа контролна среща за Ботев (Пловдив) от началото на зимната подготовка. В неделя „ канарчетата “ отпътуват за Турция, където ще са на предварителен лагер. За Марица дуелът бе втора инспекция след триумфа с 2:0 над третодивизионния Саяна (Хасково).





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР