Ботев Пд и ЦСКА-София ще пратят свои емисари на днешната

...
Ботев Пд и ЦСКА-София ще пратят свои емисари на днешната
Коментари Харесай

Ботев Пд и ЦСКА-София пращат емисари днес в Благоевград

Ботев Пд и ЦСКА-София ще пратят свои емисари на днешната контрола сред Македония Гьорче Петров и АПОЕЛ Никозия. Съперниците на канарчетата и армейците в евротурнирите играят спаринг между тях в Благоевград.

Двубоят стартира от 18:30 часа на стадион „ Христо Ботев “. Северномакедонците са на лагер в планинския курорт, а кипърците – въз основата на БФС в Бояна.

Двубоят посред им е отлична опция за Ботев и ЦСКА-София да разузнаят съперниците си в Лигата на конференциите. Жълто-черните към този момент направиха това на два пъти в София. АПОЕЛ направи две нулеви равенства против Ботев Враца и ЦСКА 1948. Македония ГП пък надигра нигерийския Мавлон с 3:0 в Банско, съобщи Pirinsport.com.

В петък кипърците се прибират на Острова на Афродита, а на 20 юли ще дойдат отново в София за първия дуел против Ботев Пд от втория квалификационен кръг на ЛК.

Червените ще имат опция още на два пъти да гледат северномакедонците онлайн в Банско. На 10 юли Македония ГП среща румънския Политехника Яш, а на 13 юли – Стяуа, който е във втора дивизия на Румъния.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР