Ботев официално поиска дербито с Локомотив да се играе на

...
Ботев официално поиска дербито с Локомотив да се играе на
Коментари Харесай

Ботев официално поиска Колежа да е с пълен капацитет за дербито, ето какво трябва да стане

Ботев публично изиска дербито с Локомотив да се играе на цялостен потенциал. Припомняме, че поради ремонта на козирката на стадиона в последното домакинство секторите юг и север бяха отчасти отворени. 
Прочетете още
От клуба оповестиха, че зам.-кметът по строителството на Пловдив Пламен Райчев е изпратил писмо с условия за сигурност към строителя на стадиона и в случай че те бъдат изпълнени стадионът ще бъде на цялостен потенциал.

Припомняме, че на дербито няма да има гостуващи почитатели на Локомотив, откакто и в първото дерби за сезона нямаше почитатели на Ботев на " Лаута ".

Мачът е на 3 ноември - петък от 19:30ч. на Колежа.

Ето какво написаха от клуба:

По публична молба от управлението на Футболен клуб Ботев (Пловдив), получихме публично писмо от Община Пловдив преди идното градско дерби против Локомотив с автограф от зам.кмета на „ Строителство и вложения ” - Пламен Райчев, оповестиха от клуба. 

Според упоменатото - изпълнителят на строително-монтажните действия на стадион “Христо Ботев ” в лицето на ДЗЗД “Колежа ” би трябвало да в профил посочените в документа лист от проблеми.

Ако тези условия за сигурност бъдат изпълнени сполучливо, Ботев ще получи позволение да изиграе срещата с Локомотив при оптимален потенциал.

Информация по отношение на продажбата на билети очаквайте скоро!

Публикуваме цялостния текст на писмото тук:

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР