Ботев не плати и днес дължимата сума на Хебър за

...
Ботев не плати и днес дължимата сума на Хебър за
Коментари Харесай

Ботев не плати за Хебър и днес, клубът с нови проблеми

Ботев не заплати и през днешния ден дължимата сума на Хебър за прехвърлянето на Георги Николов, оповестява Гонг. В първия ден от новата седмица по сметката на пазарджиклии не е постъпила и стотинка от прехвърлянето на нападателя. 
Прочетете още
Припомняме, че Хебър чака 200 000 евро по прехвърлянето на Николов, както и 20% наказателна клауза, която се равнява на още 40 000 евро. 

Ботев трябваше да заплати най-късно до 6 март на отбора от Пазарджик, само че в клубната каса не беше постъпил нито лев. 6 март беше крайният период за подписано в допълнение съглашение сред двата клуба за постъпване на парите. 

Пловдивчани трябваше да платят сумата на два транша, само че в този момент би трябвало да заплатят цялата сума и неустойката, в случай че желаят да получат лиценз. 

От Хебър оповестиха, че сметките на клуба са запорирани и поради неналичието на пари от прехвърлянето и клубът може да не получи лиценз. Отборът разгласи, че ще съди Ботев и " канарчетата " също може да не получат лиценз в случай че не платят до края на март. 

Тимът от " Георги Бенковски " ще предприеме ограничения, като ще изпратят запорно известие към банката на Ботев Пловдив.

Запорно известие е юридически документ, публикуван от съд или друга способена институция, който постанова краткотрайна възбрана или ограничаване върху разпореждането с избрани активи или средства на дебитор или трета страна. Това нормално се прави в подтекста на правосъден спор или взимане на дълг, където кредиторът желае да подсигурява, че длъжникът не ще трансферира или скрие активите си, до момента в който делото не бъде решено или дългът не бъде изплатен.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР