Ботев и Лудогорец ще закрият редовния сезон в Ефбет лига

...
Ботев и Лудогорец ще закрият редовния сезон в Ефбет лига
Коментари Харесай

Ботев и Лудогорец закриват редовния сезон с мач за публиката

Ботев и Лудогорец ще закрият постоянния сезон в Ефбет лига с мача между тях в Коматево довечера. Двубоят е от 20.15 часа и ще бъде управителен от търновският доцент по филология Георги Давидов.

Срещата е без значение за класирането в постоянния сезон, защото Лудогорец е неосъществим на върха, а мястото на Ботев в първата четворка бе обезпечено от равенствата на съперниците в долната половина на таблицата. И двата тима обаче са окуражени да усилят точковия си актив преди плейофите.
Домакините имат единствено една победа в последните си 6 семейства, а също така са измежду тимовете с най-слаба отбрана.

Проблемите преди Ботев са свързани с травмите на Тодор Неделев, Димитър Тонев и Мишел Еспиноза, а Джонатан и Маркиньос са под карантина. Добрата вест е завръщането в състава на Реда Рабей след наказване.

Гостите от Разград пък са в серия от 7 следващи мача без загуба в шампионата. Капитанът Светослав Дяков е изцяло възобновен и най-вероятно ще изведе тима довечера против " канарчетата ". Анисе Абел също е подготвен за игра, само че ще остане на пейката. Извън състава остава Пиерос Сотириу, който ще е на линия за старта на плейофите.

По-рано през сезона Лудогорец надделя Ботев с 2:1 в Разград с голове на Кешеру от дузпа и Доминик Янков, а Салиф Сисе беше прецизен за " канарчетата ".

Вероятни сформира:

БОТЕВ ПД (4-2-3-1): Аргилашки; Филипов, Работов, Генев, Цикарски; Шоколаров, Рабей; Току, Маркиньос, Конате; А. Илиев
Старши треньор: А. Валентич
ЛУДОГОРЕЦ (4-2-3-1): Кахлина; Сисиньо, Са, Вердон, Недялков; Каули, Баджи; Текпетей, Вандерсон, Десподов; Кешерю
Старши треньор: В. Дамбраускас

СЪДИЯ: Георги Давидов
СТАДИОН: " Ботев 1912 "
НАЧАЛО: 20:15 часа
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР