Ботев гостува на ЦСКА в среща от предпоследния кръг в

...
Ботев гостува на ЦСКА в среща от предпоследния кръг в
Коментари Харесай

Ботев не трябва да губи срещу ЦСКА, за да си осигури бараж за Европа

Ботев гостува на ЦСКА в среща от предпоследния кръг в плейофите на първата шестица. Мачът е през днешния ден от 18:00ч. на стадион " Българска войска " в София .

За Ботев срещата е извънредно значима - отборът към момента е в битката за бронзовите медали, само че би трябвало да победи и да се надява Левски да сгреши в последните си два мача. В момента Ботев е четвърти с 49, колкото има и Левски, само че сините са трети с по-добри индикатори.

Освен това " канарчетата " се нуждаят и от точка, с цел да си обезпечат и на процедура бараж за влизане в Лигата на конференциите, на който ще бъдат хазаин на 27 май против Берое или ЦСКА 1948.

Ботев има и различен тласък за победа против ЦСКА. Пловдивчани нямат триумф в София против " армейците " от далечната 1985г. и това е най-дългата серия без триумф в историята на клуба.

ЦСКА е втори и към този момент не играе за нищо, а в неделя загуби и Купата на страната след 0:1 във финала против Левски.

До момента през сезона двата тима се срещнаха два пъти в постоянния сезон. В София Ботев загуби с 2:3, а в Пловдив " канарчетата " завоюваха с 2:0.

Наказан за Ботев е Димитър Тонев.

Съдия на дуела ще е Станимир Тренчев.

Вероятни сформира:

ЦСКА: Густаво Бусато, Иван Турицов, Томас Лам, Мено Кох, Брадли Мазику, Карло Мухар, Жеферсон, Георги Йомов, Греъм Кери, Йоан Баи, Жорди Кайседо

Ботев: Хидает Ханкич, Джеймс Етоо, Роберто Пунчец, Самюел Супрайен, Виктор Генев, Дилан Мертенс, Реда Рабей, Емануел Току, Тодор Неделев, Па Конате, Мохамед Брахими
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР