Ботев гостува на Пирин в мач от 29-я кръг на

...
Ботев гостува на Пирин в мач от 29-я кръг на
Коментари Харесай

Ботев ще опита да прекъсне лошата си форма срещу Пирин

Ботев гостува на Пирин в мач от 29-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 15:45 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще наблюдава за вас всичко най-интересно към конфликта минута по минута.

Пирин ще би трябвало да разчита да се оправя против Ботев още веднъж без своя нападател Преслав Йорданов. Наставникът на отбора Христо Янев имаше съществени искания към съдийството през миналата среща. Пирин твърдо остава в долната част на класирането и ще се бори за своето оцеляването. " Орлетата " са в серия от пет мача без триумф, като в четири от тях не съумяха и да отбележат гол.

Ботев обмисля да назначи нов треньор, като името на някогашният ментор на Левски Станимир Стоилов е измежду главните спрягани имена. Феновете на " жълто-черните " скандариха " Всички вън, махайте се! " при загубата на отбора с 0:1 от Левски в миналия кръг. Точукво Нади и Емануел Уме напуснаха лагера на отбора, защото ще вземат участие на Световното състезание до 20 години. Ботев има единствено 3 точки в последните си 6 мача и отборът е на два пункта от рисковата зона.

Пирин и Ботев се намират в неприятна форма, като и двата тима ще търсят наложителен триумф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР