Ботев гостува днес на Етър в двубой от 7-ия кръг.

...
Ботев гостува днес на Етър в двубой от 7-ия кръг.
Коментари Харесай

Ще спре ли пропадането на Ботев или ще има нов срам?

Ботев гостува през днешния ден на Етър в дуел от 7-ия кръг. Двубоят стартира в 19:00ч. на стадион " Ивайло " във Велико Търново. 
Прочетете още
Ботев е в неповторима рецесия и след първи 6 кръга е без победа - две равенства и 4 загуби. В началото на седмица беше освободен треньорът Станислав Генчев, а краткотраен ментор е Рафаел Перейра, който ще води отбора през днешния ден. 

Пловдивчани ще се изправят против различен тим, който също няма победа от началото на сезона - Етър. 

След слабите игри от началото на сезона бултрасите обявиха, че дават ултиматум на притежателя Зингаревич за идващите два мача от шампионата. Ако не видят смяна бултрасите ще снемат напълно доверието си от притежателя на клуба.

В класирането Ботев 14-ти с 2 точки, а Етър е на последното с една точка. С една точка е и Пирин на 15-та позиция, а трите тимове са единствените, които към момента нямат победа от началото на сезона. 

В предишния кръг Ботев загуби вкъщи от Крумовград с 1:2, а Етър загуби с 0:1 от ЦСКА 1948. 

В първия тим на Ботев беше върнат Антоан Бароан и е доста евентуално той да играе в днешния мач, само че да влезе като запаса. След санкции се завръща Джеймс Етоо. Трайно контузени са Дилан Мертенс и Мохамед Брахими. 

Преди дуела Етър продаде играча си Денислав Ангелов в белгийския Аалст.

Съдия на дуела ще е Станислав Тодоров. 

Вероятни сформира: 

Етър:  Мартин Величков, Валери Христов, Пламен Димов, Георги Ангелов, Мартин Николов, Янко Ангелов, Мартин Моран, Кольо Станев, Шахредин Букхолда, Владислав Найденов, Мартин Тошев

Ботев:  Хидает Ханкич, Николай Минков, Станислав Работов, Йонас Там, Константинос Балоянис, Янис Карабельов, Джеймс Етоо, Самуел Акере, Ивелин Попов, Красиан Колев, Мартин Секулич
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР