БОСТЪН - Коул Брауер, 29-годишен ветроходец от Бутбей, Мейн, вече

...
БОСТЪН - Коул Брауер, 29-годишен ветроходец от Бутбей, Мейн, вече
Коментари Харесай

Ветроходецът от Мейн Коул Брауер​ вече е първата американка, която се състезава соло около света след завършване на 4-месечно пътуване

БОСТЪН - Коул Брауер, 29-годишен ветроходец от Бутбей, Мейн, към този момент е първата американка, която соло съревнование по света.

Брауер приключи Global Solo Challenge, едно от най-екстремните ветроходни събития в света, в четвъртък сутринта, когато дойде в Коруня, Испания, съгласно нейната страница в Instagram.

„ Невероятен свършек!!!! Толкова вдъхновен! Благодаря на всички, които се сплотиха и направиха този развой вероятен “, написа тя.

изявление предишния месец.

Приблизително по средата на съревнование, солидна вълна се разруши върху нейната 40-футова лодка и Брауер се блъсна в стените на нейния съд. Тя приключи с натъртени ребра и оставаха още два месеца. Тя имаше камери на борда, което разреши на медицински екип да я следи непрекъснато.

Брауер призна, че пътуването е било самотно, само че сподели, че е съумял да балансира хаоса с красиви, спокойни залези и да види диви животни в морето.

„ Толкова съм разчувствана, че одобрявам капучино и кроасан, нямам самообладание “, сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР