БОСТЪН (AP) — Треньорът на Cleveland Cavaliers J.B. Bickerstaff иска

...
БОСТЪН (AP) — Треньорът на Cleveland Cavaliers J.B. Bickerstaff иска
Коментари Харесай

Кавалиърс елиминиран от Селтикс в 5 мача. Треньорът J.B. Bickerstaff казва, че са постигнали напредък

БОСТЪН (AP) — Треньорът на Cleveland Cavaliers J.B. Bickerstaff желае да се върне за още един сезон. В края на краищата той към този момент е минал през сложната част.

„ Това беше сложна година за нас заради куп разнообразни аргументи, “ сподели Бикерстаф, откакто Кавалиърс паднаха от Бостън със 113-98 в мач 5 на полуфиналите на Източната конференция в сряда вечер.

„ Те по този начин и не откриха време да се откажат един от различен. Всичко, което направиха, беше да намерят способи да се конкурират “, сподели той. „ По някакъв метод успяхме да намерим място на домашния корт за плейофите. Много хора не могат да кажат, че са съумели да реализират това. “

Играйки без Мача на звездите Донован Мичъл и центъра Джарет Алън, Кавалиърс не можеха да се мерят с топ поставения Бостън, който напредна към финалите на Източната конференция за трета поредна година и шести път в осем сезона.

Джейсън Тейтъм записа 25 точки, 10 битки и 9 асистенции, а Ал Хорфорд добави 22 точки и 15 битки за Бостън. Евън Мобли, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР