БОСТЪН (АП) — Стюардеса на American Airlines, арестувана по подозрение,

...
БОСТЪН (АП) — Стюардеса на American Airlines, арестувана по подозрение,
Коментари Харесай

Стюардеса, обвинена в опит да заснеме на видео тийнейджърка в тоалетната на самолета, задържана до съдебен процес

БОСТЪН (АП) — Стюардеса на American Airlines, задържана по съмнение, че се пробва скрито да снима на видео 14-годишна пътничка с баня на аероплан предишния септември е арестуван в очакване на правосъден развой.

Полицията също по този начин твърди, че Естес Картър Томпсън III, 37, от Шарлот, Северна Каролина, е имала записи на четири други малолетни пътнички, употребяващи тоалетни на аероплан, върху който е работил преди този момент.

По време на първичното явяване във вторник във федералния съд в Бостън, Томпсън се съгласи на непринудено задържане до процеса. Той не се е пледирал и юрист, назначен на Томпсън, отхвърли да каже по какъв начин ще се пледира.

Разследващите споделиха, че към средата на 2 септември 2023 година полетът от Шарлът до Бостън, 14-годишният -old стана, с цел да употребява главната тоалетна на кабината, най-близо до нейното място, само че откри, че е заета.

Тогава Томпсън й сподели, че първокласната тоалетна е незаета, и я придружи до там, споделиха проверяващите. Преди да влезе в баня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР