БОСТЪН (AP) — Алабама и останалите футболни фенове в Югоизточната

...
БОСТЪН (AP) — Алабама и останалите футболни фенове в Югоизточната
Коментари Харесай

UConn се гордее с баскетболното родословие на Big East, въпреки че парите от футбола преобръщат колежанските спортове

БОСТЪН (AP) — Алабама и останалите футболни почитатели в Югоизточната конференция са на път да схванат какво съставлява баскетболът на Big East.

Crimson Tide, които са спечелили 18 футболни шампионати на NCAA, само че в никакъв случай не са взели участие във крайна четворка по баскетбол за мъже, ще се срещнат с поставения най-добре UConn на националния полуфинал на 6 април. Huskies имат късмет да завоюват поредни трофеи на NCAA — което би ги направило шест за 13 години за Големия изток, лигата, която се гордее с баскетболното си достижение, макар че парите от футбола прекатурнаха останалите колежански спортове.

„ The Big East е страшилище “, сподели треньорът на UConn Дан Хърли, откакто Huskies (35-3) победиха Илинойс със 77-52 в събота вечер – рекордна 10-та поредна двуцифрена победа на March Madness за Huskies.

„ Желязото остри желязото “, сподели Хърли. „ Лигата ни приготвя за тези неконферентни игри. … Излизате против зверове и чудовища всяка вечер в Големия Изток, а Големият Изток ни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР