БОСТЪН — Алекс Кора вече няма да трябва да отговаря

...
БОСТЪН — Алекс Кора вече няма да трябва да отговаря
Коментари Харесай

Арън Буун „щастлив“ Алекс Кора получи удължение от Ред Сокс

БОСТЪН — Алекс Кора към този момент няма да би трябвало да дава отговор на въпроси дали може да си показа ръководството на Янките — или който и да е различен тим — през идващия сезон.

Ако имаше клубове, които гледаха към капитана на Ред Сокс, който трябваше да получи свободна организация след този сезон, тези полемики завършиха.

Кора, неотдавна получи тригодишно удължение, съгласно известията на стойност $21,75 милиона тази седмица, може да заобиколи въпросите за бъдещето си.

„ Мисля, че в последна сметка хората не помниха какъв брой доста (моето семейство и аз) обичаме това и какъв брой ужасно е това място, без значение от последните две години “, сподели Кора в петък, преди неговият Ред Сокс да победи Янките, 9 -7. „ Това е работа-мечта, в случай че би трябвало да бъда почтен с вас. Влюбих се в града. “

Крейг Каунсел разреши на контракта си с Брюърс да изтече предходната година и излезе на свободния пазар, където завърши подписването с Къбс за пет години и 40 милиона $, промени мениджърския пазар.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР