Бошко Попесков, роден в Сърбия с 15-годишен опит в маркетинг,

...
Бошко Попесков, роден в Сърбия с 15-годишен опит в маркетинг,
Коментари Харесай

"Кока-Кола" с нов шеф за България

Бошко Попесков, роден в Сърбия с 15-годишен опит в маркетинг, бизнес интервенции и разбори, поема управлението на " Кока-Кола " за България като изпълнителен шеф. В новата си позиция той ще управлява основните интервенции и бизнес развиването на компанията в страната.

Той показа: " Изключително съм разчувствуван от опцията да се причисля към надарения екип на " Кока-Кола " България, който се е потвърдил неведнъж през годините. Вярвам, че дружно с сътрудниците ни ще реализираме бърз прогрес и ще засилим позицията на компанията както на вътрешния, по този начин и на интернационалния пазар. "

В първите месеци на новата си работа, Бошко Попесков ще се концентрира върху създаването на дълготрайна тактика за бизнес напредък в България. Той ще работи върху устойчивото развиване и отговорност, като цели включват разширение на портфолиото от питиета и влизане в нови сегменти с по-голям акцент върху питателните изгоди. Той ще акцентира на даването на избор за потребителите, осигурявайки богато портфолио от беззахарни питиета под марките Coca-Cola, Fanta, Sprite и Schweppes. Освен това, Попесков ще поддържа устойчивия бизнес напредък в страната, следвайки световните задължения на компанията за осведомен избор, виновен маркетинг и устойчиви опаковки.

Преди да поеме високата позиция в България, Бошко Попесков заема позицията на старши действен управител на " Кока-Кола " в Румъния. След като се причисли към екипа на северния ни комшия през 2019 година, той играе основна роля в постигнатите триумфи. Преди това работи в " Проктър енд Гембъл " в Румъния и Швейцария.

Инфо: lupa.bg

 

Тагове: Бошко Попесков Кока-Кола Cola Fanta Sprite и Schweppes Проктър енд Гембъл
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР