Bose обяви Ultra Open Earbuds – слушалки от отворен тип

...
Bose обяви Ultra Open Earbuds – слушалки от отворен тип
Коментари Харесай

Bose представи Ultra Open Earbuds – слушалки от отворен тип, които се прикрепят към ушите

Bose разгласи Ultra Open Earbuds – слушалки от отворен вид с неповторим дизайн, който включва прикрепване към ухото, без да се блокира ушния канал, което разрешава на потребителя да остане изцяло наясно с околната среда, до момента в който употребява слушалките. Производителят е определил 300 $ като цена за новите слушалки.

Bose разказва новите слушалки по следния метод:

„ Bose Ultra Open имат новаторска форма с полирани меки ръбове и зашеметяващо покритие. Те не покриват ушите ви, а се прикрепят в профил на тях, което ги прави по-скоро фешън аксесоар, в сравнение с обичайно носимо аудиоустройство. Можете да носите очила, шапка или бижута и те няма да пречат на стила ви. Слушалките обезпечават целодневен комфорт при носене, без да ви принуждават да избирате сред потапящ тон и осведоменост. “

При стартирането си на пазара слушалките Bose Ultra Open ще се продават извънредно в дизайн, създаден в съдействие с стилната марка Kith. Слушалките Kith for Bose Ultra Open се оферират в матовочерна цветова скица, създадена взаимно от двете марки, като на всяка слушалка е изобразено логото Kith, трансформирано в стила на наклонените букви на Bose. Слушалките Kith for Bose Ultra Open Earbuds ще са налични „ в извънредно лимитирани количества “ единствено в онлайн магазините на Kith и в магазините от 22 януари.

Освен цената и датата на стартиране на пазара, Bose към този момент не разкрива други детайлности за Ultra Open. Единственото, което знаем, е, че те разполагат с технологията Bose OpenAudio, която насочва музиката непосредствено към ушите на потребителя. Батерията е планувана за 7,5 часа непрестанно слушане. Както и при другите артикули от серията Bose Ultra, слушалките разполагат с патентована технология за обработка на тримерен тон. Информация за отбраната от влага, употребяваните високоговорители и други механически спецификации на новите слушалки към момента не е налична.

Bose и преди е пускала на пазара спортни сходен тип отворени слушалки, само че производството им беше тихомълком прекъснато през 2022 година заради липса на търсене. Очевидно в този момент компанията вижда друга обещаваща целева публика за новия си артикул, тъй като на доста консуматори просто им е омръзнало от обичайните типове слушалки. След известно време елементарната версия на слушалките Ultra Open неизбежно ще се появи в магазините за продажба на дребно, само че към този момент запалянковците могат да ги поръчат единствено във версията Kith.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР