Босът на Славия заяви, че шампионът Лудогорец може и да

...
Босът на Славия заяви, че шампионът Лудогорец може и да
Коментари Харесай

Венци свали шапка на феновете на Левски, похвали ЦСКА и Стойчо

Босът на Славия съобщи, че първенецът Лудогорец може и да бъде детрониран от ЦСКА през този сезон. Той акцентира, че " орлите " играят нерешително напоследък, до момента в който " армейците " се показват доста мощно след идването на Стойчо Младенов.
" Дали Лудогорец може да бъде детрониран? Лудогорец имаше много неуверени прояви. , откогато Стойчо пое, е единствено с огромни офанзиви. Не мога да кажа. Хубаво би било. Би било забавно да се води една битка до последния кръг, тъй като виждаме, че последните години един е първенец, а другите доиграват. Време е и алената общественост да се зарадва. "
Стефанов съобщи, че почита почитателите на ЦСКА, само че не подмина и почитателите на ЦСКА, като съобщи, че почита и тях, макар че не пести рецензии към тях. " Аз почитам всички последователи на ЦСКА, почитам и последователите на Левски не по-малко, нищо, че си разрешавам да кажа, това, което мисля. Виждам един много по-добър , вижда се работата на Стоилов. Уважавам, че последователите им оказват помощ, шапка им смъквам. Дано не пристигна време да желаеме и ние от нашите последователи ", сподели Стефанов.
На конференцията , като съобщи, че неговият екип подмамва дребните клубове и чака " изненади по тоалетните " на Конгреса на БФС (подробности четете в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР