Босът на Славия - Венцеслав Стефанов бе гост в предаването

...
Босът на Славия - Венцеслав Стефанов бе гост в предаването
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Да мериш Бербатов с Емил Костадинов, е като да сравняваш Лом и Лондон!

Босът на Славия - Венцеслав Стефанов бе посетител в предаването " Арена Спорт " по БНТ1, в което приказва по голям брой настоящи тематики от българския футбол.

Ето какво сподели той:

" Смятам, че би трябвало да се направи по този начин, че да има постоянен конгрес, а не да се харчат пари и да се чудим има ли пандемия през юни. Но всяко знамение за три дни. Българският футбол може да тръгне нагоре, единствено при едно изискване - хората, които управляват футбола да знаят едно - без дилетантите, уличния футбол, селския футбол, учебния футбол - тогава оставаме леговище за бежанци!

Някои мои сътрудници посегнаха на дилетантите. А това е съдбовна неточност. Аматьорите са водещи за развиването на футбола. Ликвидирани сме, в случай че ако отстраним това нещо.

Централата би трябвало да оглави човек, който е потвърдил с качествата си във футбола, и като състезател, и като началник, че може да даде на българския футбол още и още. Някои смятат, че футболът е бизнес. Не! Това е една магия, която очарова цялата страна и целия свят.

Да мериш Бербатов с Емил Костадинов, е като да сравняваш Лом и Лондон. Единият играеше в Лондон, само че пък Костадинов направи цялата ни нация щастливи. Бербатов се отхвърли от нас. Футболният съюз би трябвало да работи в цялостно съгласие с страната. Тя е шапката на всичко, може да отдели повече средства, може и да не дава никакви. Всички би трябвало да работим дружно.

Виждате по какъв начин всички крещят от системата ВАР. Ще се нагледаме и на това знамение. И ВАР ще го премахнем след някоя друга година. Ако нямат напън, съдиите ще свирят по разпоредбите. Но тъй като са изкушени с някакви награди, те си разрешават дадени волности.

Ясен Петров е български треньор, който е постигнал триумфи в Китай с доста труд и работа. Не се плаши от проблемите. Прие да поеме националния тим без условия.

Срещу ЦСКА сме 11 на 11 - да победи по-добрият! Убеден съм, че Славия ще стои по-добре, в сравнение с през есента.

Константин Папазов оказа помощ за спасението на Левски. Той беше като деятел - ходеше и търсеше решение. По-добре да седиш крепко на земята и да си правиш сметката, а не да просиш от почитателите пари ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР