Босът на Олимпия, милиардерът Милан Мандарич, призна пред Тема Спорт,

...
Босът на Олимпия, милиардерът Милан Мандарич, призна пред Тема Спорт,
Коментари Харесай

Милиардерът Милан Мандарич: Имаше разговори за Левски, но е трудно

Босът на Олимпия, милиардерът Милан Мандарич, призна пред " Тема Спорт ", че треньорът на Левски Славиша Стоянович е бил вид да поеме отбора му.

" Да, имах диалози със Славиша Стоянович, и то на два пъти. Последният към Коледа и Нова година. Но трансформирах решението си и взех различен треньор. Ценя доста Славиша. Той е добър треньор и човек. Първо трябваше да пристигна при мен преди към година. Но тогава нещата не се получиха и той след това отиде в Левски. Сега, когато смених Дино Скендер, отново бе вид Стоянович, само че аз заложих на треньор, който към този момент е водил Олимпия - Горан Станкович. Той познава чудесно обстановката в тима и в словенския футбол. Затова оставих Славиша на мира (смее се) ", разяснява сръбският милиардер, който през годините е бил притежател и на британските Портсмът, Лестър и Шефилд Уензди.

" Преди година имаше диалози да оказвам помощ финансово на Левски, само че е мъчно. Имам задоволително задания в Словения и с Олимпия. Така че към този момент е мъчно да погледна към някои други клубове. Искам първо да завърша задачата си в Любляна. Защото аз постоянно върша нещата както би трябвало и ги довеждам до дъно. В Олимпия ни чака още много работа и положително бъдеще ", приключи 82-годишният предприемач.
 Стефан Аладжов: Левски би трябвало да се пребори за първата шестица
Стефан Аладжов: Левски би трябвало да се пребори за първата шестица

" И да вземе още нови "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР