Босът на Наполи Аурелио Де Лаурентис заяви, че в понеделник

...
Босът на Наполи Аурелио Де Лаурентис заяви, че в понеделник
Коментари Харесай

Аурелио Де Лаурентис: В понеделник ще съобщя добри новини, които ще зарадват феновете

Босът на Наполи Аурелио Де Лаурентис съобщи, че в понеделник ще разгласи положителни вести, които ще зарадват последователите на отбора.

" Ако намерим подобаващия нападател, ще създадем жертва. Завръщането на Фабио Куалярела би било въпрос на обич и обвързаност към неаполитанец, който напусна по аргументи, за които знаем. В понеделник ще ви оповестя положителни вести за това лято ", съобщи Де Лаурентис пред " Скай Спорт Италия "

" Аз съм предан, към този момент го знаете. Ако намериш треньор, който обичаш, ще го задържиш доживот, тъй като това прави всичко по-лесно. Засега Анчелоти сподели, че е образцов сътрудник за пътешестване и грациозен, културен и другарски надъхан човек. С него мога да си приказвам за всичко, освен за футбол. Много от полезностите ни съответстват. Първата година послужи, с цел да свикне с италианския климат, който загуби преди известно време. След това той трябваше да разбере своите играчи и да ги реши. През лятото ще би трябвало добре да поработим, с цел да намерим нападател ", добави президентът на Наполи.
 Аурелио Де Лаурентис: Отказах 900 млн. за Наполи
Де Лаурентис: Отказах 900 млн. за Наполи

" Ние сме моралният първенец на Италия "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР