Босът на Локомотив (София) Иван Василев няма обяснение за поведението

...
Босът на Локомотив (София) Иван Василев няма обяснение за поведението
Коментари Харесай

Босът на Локо Сф: Това е все едно да биеш жена си и децата си

Босът на Локомотив (София) Иван Василев няма пояснение за държанието на почитателите на клуба, които потърсиха разпра с играчи и треньори след домакинската загуба с 0:1 от закъсалия Струмска популярност (Радомир). Както е известно, част от ентусиастите влязоха в тунела и пробваха да нахлуят в съблекалнята.

" Нямам думи. Не зная за какво се случи. Сигурно има причина да загубим, само че това е неприемливо. Не зная какви са подбудите на тези 15-20 индивида. Има още срещи, осем които може отново да загубим. Ако не успеем да осъществим задачите си, какво ще стане. Аз съм най-лесен, на следващия ден мятам кърпата. Все едно да биеш дамата и децата си “, гневен бе Василев пред „ Тема спорт “.

 Локомотив София - Струмска популярност 0:1 @@@

„ Пак споделям, не мога да схвана какви са подбудите на почитателите. Ще беседвам с тях през седмицата. Да забележим каква е повода. Ако има нещо, да си кажат. За първи път ли падаме? Ето и Левски загуби дербито и какво? Не утвърждавам постъпката им. Не е това методът. Има време, дано малко да изтрезнеем от пристрастеностите и ще приказваме “, продължи притежателят на " железничарите ".

" Има още мачове до края на шампионата. Нищо не е изгубено. А пък и няма да свърши светът, в случай че не успеем. Има и такива мачове. Момчетата желаеха да завоюват. 20 положения имахме, само че не влиза и не влиза. Не са желали да паднем. Правим си изводите и продължаваме напред ", приключи Иван Василев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР