Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отправи сериозна закана преди

...
Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отправи сериозна закана преди
Коментари Харесай

Крушарски: Локо Пд този път ще играе добър футбол срещу Лудогорец

Босът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски насочи сериозна закана преди идния дуел против Лудогорец в четвъртия кръг на efbet Лига. Колоритният притежател на „ смърфовете” съобщи, че за разлика от последната среща сред двата отбора, този път неговият тим ще цели да покаже добър футбол.

Бизнесменът разгласи, че към този момент е оставил зад тила си от извоюваната предишния сезон Купа на България, а погледът му остава ориентиран в бъдещето.

„ Благодаря на момчетата за това, което направихме. Това беше веднъж много дълъг и тежък, с доста премеждия, само че в края на краищата насладата удовлетворява”, съобщи Крушарски пред DIEMA SPORT.

„ За пари в никакъв случай не приказвам, а приказвам за нервите. За една година побелях още повече. Нервите в никакъв случай не се заплащат с пари.”

„ Ние сме по този начин с мисълта за групите в Лига Европа, тъй че гледаме напред. Настройката е много огромна. Отборът е окуражен и прави това, което би трябвало да направи.”

„ Когато назначих Бруно Акрапович, го направих и стоях зад него до края. Никога не си оставям нещата по този начин, не оставям човек, на който не му вярвам. Същото беше и с Илиан Илиев, когато взех, само че там станаха и други неща… Животът продължава. Когато видя, че индивидът, който съм взел, си прави работата и извършва политиката, аз заставам зад него. Плюенето беше върху мен главното, върху него – по-малко. Сега не диря реванш от него. Искам всички да се радваме и да изживяваме триумфите.”

„ Мисля, че против Лудогорец постоянно сме играли и правили положителни мачове, въпреки и последният път да бяхме „ опълченците на Шипка”. Този път ще покажем добър футбол. Не мач, а добър футбол. Срещу един тим, който се гради с години и има политика за футбол, мъчно се работи. Аз мога да кажа, че съм съперник, само че не съм дребен съперник. Това ще се види.”

„ Обикалям света и не бях разпален по футбола. От 1984 година не бях гледал мачове. Сега през последните години изгледах толкоз мачове, колкото надали някой е гледал през живота си. Футболът, който играем ние, още не е на равнището, на което би трябвало да бъде. След като трибуните са празни, значи театърът е доста слаб”, заключи Крушарски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР