Босът на Локомотив (Пловдив) бе в отлично настроение след победата

...
Босът на Локомотив (Пловдив) бе в отлично настроение след победата
Коментари Харесай

Крушарски: Купата е наша! Не си купувам обувки, защото феновете ме носят на ръце!

Босът на Локомотив (Пловдив) бе в чудесно въодушевление след успеха с 2:0 над Левски в първия полуфинален мач за Купата на България.

" Решил съм всичко преди реванша. Решил съм го. Не ми се приказва по такива въпроси. Казах на играчите да се прибират и да почиват, а в неделя да му мисли моят различен обичан цвят. Нашият въпрос е решен. Второ или трето място и Купата е наша. Другите въобще да не се надяват. Първият мач е най-тежък. Третият ще бъде още по-добър. Локомотив има жанр. Ако не сте забелязали, значи не разбирате от футбол. Има ред и дисциплинираност. Ако всичко върви без спънки, аз нямаше да съм тук. Трудности постоянно има ", стартира Крушарски.

" За какви реванши приказваме. Купата е тук и няма да си тръгне. Парите мъчно се изкарват, а аз би трябвало да устоявам тима и школата. Утре Акрапович си отпътува. Няма да го държим повече. Той удържа най-тежкият миг. За нас в този момент е наслаждение да гледаме играта на терена. Надграждаме малко по малко. Момчетата се готвят усърдно. Знаят какво сме се разбрали.

Обувки не си закупувам, тъй като почитателите ме носят на ръце.

Който е пристигнал при мен, мъчно си е тръгнал. Който и да е той. Тук желая да насочва зов към някогашен треньор и легенда на Локомотив. Ако има героизъм, да се откаже от треньорството, тъй като сподели за моя по-малък наследник, че от него футболист няма да стане. Ако има героизъм, дано каже за кой става въпрос и да се извини ", приключи босът на " смърфовете ".
 Локомотив (Пловдив) победи Левски с 2:0 в първи полуфинален мач за Купата на България
Локомотив (Пловдив) смачка неопределен Левски и гледа самоуверено към финала!

" Смърфовете " взеха задатък от 2:0 против " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР