Босът на Кристъл Палас Рой Ходжсън се отклони към хората,

...
Босът на Кристъл Палас Рой Ходжсън се отклони към хората,
Коментари Харесай

Рой Ходжсън казва, че бъдещето на Кристъл Палас е извън неговите ръце след загубата на Арсенал

Босът на Кристъл Палас Рой Ходжсън се отклони към хората, които вземат решения в клуба, когато беше запитан дали съкрушителното проваляне на неговия тим с 5-0 от Арсенал може да повдигне въпроси по отношение на работата му сигурност.

Резервата Габриел Мартинели погреба " орлите " с два гола в границите на две минути от добавеното време на второто полувреме, добавяйки към по-ранните старания на Габриел и Леандро Тросард и автогол на Дийн Хендерсън, който съвсем подсигурява успеха на домакините преди полувремето.

Докато бранителят на Палас Крис Ричардс кимна поради опцията да си върне късната разтуха, последователите на гостите издигнаха банер с надпис „ пропилен капацитет на и отвън терена, слаби решения ни връщат обратно “, до момента в който различен стачкува „ няма споделена визия, няма структуриран проект “.

Ходжсън, когато го попитаха дали счита, че има обединена поддръжка от борда на клуба на своето момче и тези нагоре, дадоха отговор: „ Това е въпрос към тях, нали? Но в случай че ме питате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР