Босът на - Иван Василев бе категоричен, че в тима

...
Босът на - Иван Василев бе категоричен, че в тима
Коментари Харесай

В Локомотив имат доверие на Иван Колев

Босът на - Иван Василев бе безапелационен, че в отбора няма драма след загубата от с 0:1 и че продължава да гласоподава цялостно доверие на старши-треньора.
Той отхвърли появилите се информации за негова промяна, откакто тази пролет Локо се препъна и при визитата си в Горна Оряховица - 0:0.

" Няма нищо правилно в информацията за промяна на треньора. Не зная от кое място излиза такова нещо. Не зная по какъв начин и за какво се появяват сходни клюки и кой ги пуска. Мач като мач. Нормално е от време на време да загубим, само че това не значи, че сме се отказали от задачата и от треньора. На три точки сме зад Пирин Благоевград, какъв е казусът, не мога да схвана. Има и такива моменти. Спортист Своге завоюваха служебно 3:0, само че и ние имаме да печелим по този начин. Още толкоз доста мачове предстоят до края ", разяснява притежателят на столичните железничари пред " Тема Спорт ".

" Да, момчетата играха едва и съм отчаян, което е изцяло обикновено, тъй като това не е тяхното лице. Има си треньори, които ще създадат нужния разбор и против да си измият срама. Обикновено ние по този начин падаме - играем, а другите ни вкарват без положения. Няма проблеми при нас. Нещо сте се объркали. Какво мислите, нашите последователи също са разочаровани, освен аз, и то от държанието на играчите. Защото отново споделям, това не е тяхното лице ", добави Василев. Втора лига 22 кръг, четвъртък 11 март  Миньор (Перник) 1:0краен резулат  Локомотив (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР