Босът на Челси Ема Хейс критикува шефа на Арсенал Йонас

...
Босът на Челси Ема Хейс критикува шефа на Арсенал Йонас
Коментари Харесай

Шефът на Челси Ема Хейс критикува „мъжката агресия“ от Джонас Ейдевал след поражението в Купата на Конти

Босът на Челси Ема Хейс подлага на критика шефа на Арсенал Йонас Ейдевал за неговите „ неуместни “ лудории в тъчлинията по време на провалянето на финала в Купата на Конти, добавяйки, че неговото шоу на „ мъжка експанзия “ трябваше да докара до изпъждане.

Нападателят на Арсенал Стина Блекстениус вкара победния гол в последните минути на продълженията след напрегната борба с доста малко моменти на качество. Челси стартира по-добре, само че макар че Лорън Джеймс се доближаваше няколко пъти, артилеристите бяха тези, които резервираха купата си за Купата на Конти, както и скапаха опитите на сините за историческа четворка в последния сезон на Хейс с клуба.

И при последния съдийски сигнал съперничеството изглеждаше достигнало точката на шупване, защото Хейс и Ейдевал наподобява се включиха в дребна кавга, като Хейс избута противоположния си номер и уточни обвинително пръст.

Напрежението към този момент беше избухнало, откакто наподобява, че Ейдевал влезе в борба с халфа на Челси Ерин Кътбърт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР