Босът на боклука сам шофира британския джип „Кулинан” за 1

...
Босът на боклука сам шофира британския джип „Кулинан” за 1
Коментари Харесай

Румен Вълка смая София с диамантен Ролс-ройс


Босът на боклука самичък кара английския джип „ Кулинан” за 1 милиона лв.

Румен Гайтански – Вълка още веднъж смая София с следващото свръхлуксозно возило. Босът на боклука бе сниман зад кормилото на „ Ролс-Ройс Кулинан”, първият джип на реномираната английска автомобилна марка. Гайтански бе засечен самичък да кара блестящия джип, кръстен на най-големия и безценен елмаз в света. Той се яви с него на бизнес среща в хотел „ Маринела”., ескортиран от джип с охранители.

 Румен Вълка самичък кара умопомрачителния "диамантен " "Ролс Ройс ". Снимка: "България през днешния ден "

Аристократичният всъдеход е първия в България, а цената му е към 1 милион лв. с платените налози и застраховки. По традиция Румен Вълка е сложил регистрационна табела от доста „ осмици” на ролса си. Впечатляващият джип с размерите на лекотоварен микробус е с 6,75-литров битурбо V12 мотор, генериращ 571 к.с. и 850 Нм. Те се предават към четирите колела чрез нова система за задвижването им, както и система за завиване на четирите колела. Джипът-красавец тежи близо 3 тона, а скоростта му е електронно лимитирана на 250 км/ч. До този миг са създадени едвам 318 бройки „ Кулинан”, а караният от Гайтански модел е първия в България. Негови близки разкриха, че возилото е пристигнало от Англия точно на Коледа.

Само преди няколко месеца Румен Вълка бе сниман да ръководи и различен джип с цена от 1 милион лв. – решения в синьо „ Ламборджини Урус”. Гайтански разполага и с „ Бугати Вейрон” в гаража си, както и с няколко мерцедеса.

Ето по какъв начин наподобява возилото:





Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР