Босът на Арда Петър Пешев опроверга информациите, че Стамен Белчев

...
Босът на Арда Петър Пешев опроверга информациите, че Стамен Белчев
Коментари Харесай

Босът на Арда: Стамен Белчев е мениджър при нас, чувства се добре тук

Босът на Арда Петър Пешев опроверга информациите, че Стамен Белчев ще напусне тима, с цел да поеме ЦСКА.

" Кажете ми кой бяга от мекото на баницата?! Стамен Белчев е управител при нас, не е треньор. Той има свободата да прави селекция, да гради тима. Канили са го и от други тимове, само че мисля, че се усеща добре при нас. Той самият сподели, че ще остане в Арда.

Ако някой предложи доста пари, може и да преговаряме, само че не се е случило към този момент. Никой не ни е търсил от ЦСКА. Затова и няма публична позиция на Арда по въпроса, другояче ще реагираме незабавно. Но и на мен ми се постанова да изяснявам на футболистите в съблекалнята какво се случва.

Не мисля, че информацията за ЦСКА е обвързвана с нашия мач за Купата на България с тях. Причината е, че Стамен Белчев е добър треньор. Доколкото знам, почитателите на ЦСКА си го харесват. Не е обществена загадка, че той има благосклонности към " алените ", само че това не значи, че не се раздава на 100% за Арда. В България всички са от Левски и ЦСКА, в случай че не са от Пловдив, несъмнено.

На 1 октомври трябваше да разкопаем терена на стадиона ни, с цел да сменим тревното покритие. Отложихме го поради мача с ЦСКА за Купата на България. Ще ги посрещнем в Кърджали, защото е един мач и имаме шансове. Още идния понеделник след мача с тях, ще стартира ремонтът на терена.

На 22 октомври би трябвало да се състои поръчката за осветлението ни. Бяхме планували да се завърнем в Кърджали на 7 декември, когато да се посрещнем ЦСКА за състезание. Сега ще се забавят малко нещата. До края на годината сигурно ще играем на " Лаута " в Пловдив. Надявам се първият ни мач на " Арда Арена " да е в средата на февруари против Славия. В най-лошия случай ще играем в Кърджали на 1 март ", съобщи Пешев пред " Меридиан мач ".
 Стамен Белчев отказал двойна заплата от ЦСКА
Стамен Белчев отказал двойна заплата от ЦСКА

Специалистът остава отпред на Арда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР