Боряна Радева от Евромаркет лично закупи машината, която с розовия

...
Боряна Радева от Евромаркет лично закупи машината, която с розовия
Коментари Харесай

ЕВА дари най-добрия мобилен ехограф на българките

Боряна Радева от Евромаркет персонално закупи машината, която с розовия кемпър на Нана ще обикаля страната, с цел да предотвратява рак на гърдата

Списание ЕВА за втора поредна година събра средства за нов мобилен ехограф. Миналата година той отиде в столичния център за лекуване на онкозаболявания, а тази година е закупен най-модерният уред в света от този тип. Той ще обикаля България за предварителна защита на рака на гърдата посредством прегледи на хиляди дами по линия на организацията на тв водещата Нана Гладуиш.

Средствата за машината са персонално подаяние от Боряна Радева – основен управител на Евромаркет Груп – компания, чиято активност е ориентирана към мъжете и техните „ играчки” – от бормашини до минна и подемна техника. Останалите, събрани на благотворителната вечер в гранд хотел София в понеделник пари ще отидат за възнаграждение на екипите, извършващи прегледите из цялата страна, за поддържане на апарата, изясни основният редактор и създател на ЕВА Милена Попова.

Емблемата на Нова телевизия Силва Зурлева, най-голямата вносителка на елитна италианска и френска мода у нас Илиана Алипиева, водачът в региона на интегрираните маркетингови връзки Моника Станишева, Кремена Домусчиева, еластичен хирург номер 1 в България доктор Ильо Стоянов и най-хубавият кожен лекар в републиката доктор Радина Денкова, самата лекар Емилова, актрисата Теодора Духовникова, която е лице на галанта, както и още доста посетители съучастваха в благородната задача за набиране на средства за предварителна защита на рака на гърдата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР