Боряна Баташова изчисли, че 16 години след участието на съпруга

...
Боряна Баташова изчисли, че 16 години след участието на съпруга
Коментари Харесай

Боряна Баташова каза за развода с Андрей и какво направи с наследството му

Боряна Баташова пресметна, че 16 години след присъединяване на брачна половинка й Андрей Баташов в Dancing Stars, тя също влиза в шоуто.

Вдовицата на огромния артист си спомни, че в първия сезон през 2008 година мъжът й се състезава в предаването, а водещи са Радост Драганова и Тодор Колев. Точно Колев разкрива, че двамата са се оженили скрито, до момента в който тече предаването. След един от танците на Баташов, Колев изстрелва:

" Андрей, разбрах, че си се оженил. Кога ще почерпиш? ", а артистът, запъхтян от танците отвърнал малко: " Спокойно, ще почерпя ". Влюбените се женят в стеснен кръг надалеч от медиите, само че поради Колев цяла България схваща, че един от най-желаните ергени у нас към този момент е ангажиран.

" Между мен и Андрей беше обич от пръв взор. Аз нямам бракоразвод с Андрей, по тази причина нося и семейството му. Що се отнася до наследството му, аз получих част от жилището, в който живеехме. Дарих тази част на неговите две племеннички ", изясни Баташова в изявление за " Преди обед ", написа Hotnews.bg.

Баташова изясни, че прякорът " радостната вдовица " й лепнали медиите откакто отишла на концерта на Георги Христов няколко дни след гибелта на Баташов. Направила го в памет на артиста, който доста желал да участва, тъй като двамата с артиста били доста близки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР