Борусия (Мьонхенгладбах) се нуждае само от 1 точка от визитата

...
Борусия (Мьонхенгладбах) се нуждае само от 1 точка от визитата
Коментари Харесай

Треньорът на Гладбах: Отбори като Реал Мадрид са най-опасни под напрежение

Борусия (Мьонхенгладбах) се нуждае единствено от 1 точка от визитата си на Реал Мадрид, с цел да си подсигуряват място в елиминациите на Шампионската лига. Но треньорът им Марко Розе предизвести, че тези изчисления не значат нищо, когато против тебе е притиснатият до стената Реал Мадрид.

13-кратният европейски първенец сега е в много сложна обстановка, откакто се свлече до 4-о място в Ла Лига, на 6 точки от върха. Също по този начин са и 3-и в група В на Шампионската лига и се нуждаят от победа, с цел да прескочат в шампионата и на пролет. Равенството в мача ще наложи Шахтьор (Донецк) да загуби от Интер и по този начин " Белия балет " да се промуши напред само с помощта на по-добрия си баланс в директните дуели с германците.

" Такива тимове като Реал Мадрид работят най-добре, когато са напрегнат. Това към този момент го видяхме против Интер, съобщи Розе преди тимът му да се качи на самолета за Мадрид. " Ще бъде един оптимално сложен за побеждаване Реал, сподели още треньорът, чийто отбор пропусна да се класира предварително, губейки вкъщи с 2:3 от Интер предходната седмица. Защитниците Рами Бенсебейни и Токи Янчке няма да играят, до момента в който Нико Елведи е с групата, само че към момента е под въпрос.

: " It's an important game for Real too. I'm sure that they will be on their game tomorrow. They have individual quality and a clear tactical approach. They like to have the ball and dominate games, but they defend well too. "
— Gladbach (@borussia_en)
Борусия може да се класира напред и при трите вероятни резултата, даже и при проваляне, в случай че по същото време Шахтьор вземе най-малко точка от Интер. " Да играеш за тъждество в никакъв случай не е резумно решение. Знаем какво би трябвало да чакаме и сме подготвени да се пазиме с неотстъпчивост и пристрастеност. Но също по този начин си знаем и качествата, тъй че се надяваме да осъществяваме възможностите си. Ще ни би трябвало положително показване и имам вяра в момчетата, че ще го дадат ", добави Розе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР