Борусия (Дортмунд) спечели директния спор с Байер (Леверкузен) за третото

...
Борусия (Дортмунд) спечели директния спор с Байер (Леверкузен) за третото
Коментари Харесай

"Борусия" разгроми "Байер" в спора за третото място

Борусия " (Дортмунд) завоюва директния спор с " Байер " (Леверкузен) за третото място в Бундеслигата след победен триумф с 4:0. Срещата на " Сигнал идуна парк " мина напълно под диктовката на отбора на Петер Щогер, който можеше да завоюва даже по-убедително.

Санчо изведе жълто-черните напред в 13-ата минута, а в края на първата част Марко Ройс пропусна дузпа. През втората част нападателят се реваншира, вкарвайки два гола, а другият беше дело на Максилиан Филип.

Преди мача напрежението не беше по никакъв начин малко към клуба. Президентът на " Борусия " Райнхард Раубал разгласи, че упованията към тима би трябвало да са по-ниски и се стартира дълготраен план, който да върне отбора от Дортмунд на върха чак след 10 години.

Феновете на стадиона пък демонстрираха отношението си към играчите след загубите от " Байерн " (0:6) и " Шалке " (0:2) с поучителен афиш: " Никаква воля, никакъв кураж, никакъв тим – никой не въплъщава " Борусия " по-малко от вас ".

Все отново на терена футболистите в жълто-черно се мотивираха и се оправиха със противника си. За " аспирините " седмицата беше още по-тежка, откакто няколко дни по-рано загуби с шест гола от " Байерн " (Мюнхен) в полуфинален мач в Купата на Германия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР