Борусия (Дортмунд) ще гостува в Израел за приятелска среща с

...
Борусия (Дортмунд) ще гостува в Израел за приятелска среща с
Коментари Харесай

Борусия ще пътува до Израел за приятелски мач

Борусия (Дортмунд) ще гостува в Израел за другарска среща с локалния Макаби Нетаня, оповестиха от клуба. Визитата на Борусия ще е в интервала 15-18 май след последния мач на отбора в Бундеслигата.

Воденият от старши треньора Марко Розе състав ще одобри Херта Берлин в Дортмунд на 14 май в среща от 34-ия кръг на локалното състезание. Два мача преди края на сезона Борусия заема втората позиция в Бундеслигата с 63 точки, на 12 зад водача Байерн Мюнхен, който към този момент си обезпечи шампионската купа.
 Аксел Витсел удостовери за раздялата с Борусия (Дортмунд)
Аксел Витсел удостовери за раздялата с Борусия (Дортмунд)

Белгиецът беше титуляр при загубата на " жълто-черните " с 3:4 като хазаин на Бохум

Освен контролата с Макаби Нетаня, планувана за 17 май, представители на Борусия Дортмунд ще посетят мемориалния комплекс " Яд Вашем ", отдаден на жертвите на Холокоста.

" Имаме дългогодишни връзки с Израел и сме изключително щастливи да получим поканата да играем другарски мач с Макаби Нетаня ", съобщи изпълнителният шеф на Борусия Ханс-Йоахим Вацке.

" Бяхме посрещнати с отворени прегръдки по време на гостуванията ни през 2019-а и 2020-а и имахме доста запаметяващи се срещи в страната ", добави Вацке.

" В края на сезон, изпълнен с върхове и спадове, чакаме с неспокойствие тази вълнуваща среща с един от топ тимовете в Израел. Със сигурност ни чака отлична атмосфера на стадиона и се надявам да създадем една незабравима вечер за почитателите на Борусия ", сподели новият състезателен шеф Себастиан Кел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР