Борусия (Дортмунд) ще бъде без защитника Нико Шлотербек при утрешното

...
Борусия (Дортмунд) ще бъде без защитника Нико Шлотербек при утрешното
Коментари Харесай

Терзич: Нямаме търпение за мача с Бохум, ще излезем със здравословна доза самочувствие

Борусия (Дортмунд) ще бъде без бранителя Нико Шлотербек при утрешното посещение на Бохум от 30-ия кръг на Бундеслигата, обяви старши треньорът на отбора Един Терзич.

“Жълто-черните ” са отпред във краткотрайното класиране в Бундеслигата с 60 точки, на една пред първенците от Байерн (Мюнхен), като ще се опита да стигне до първа купа от 2012 година насам.

“Нямаме самообладание за мача. Искаме да покажем, че сме подготвени да създадем финалните крачки и да честваме дружно най-после “, разяснява Терзич.

Той добави, че футболистите остават крепко стъпили на земята, поради обстоятелството, че би трябвало да завоюват оставащите си пет мача от шампионата, с цел да са сигурни, че ще заемат първата позиция в края на сезона.

“Не успяхме да спечелим всичките си предходни пет мача като посетител. Но, в случай че не печелехме като посетители, нямаше да сме тук сега. Знаем, че можем и ще би трябвало да го покажем в последните си две гостувания, с цел да реализираме задачите си. Победихме Бохум мъчно за Купата на Германия, атмосферата ще бъде гореща и несъмнено ни чака сложна задача, само че ще излезем със здравословна доза самочувствие “, съобщи още Един Терзич.

“Най-важна е идната крачка. Подготвени сме добре, момчетата упражняваха доста съществено през седмицата. Можем да подобрим обстановката си на следващия ден вечер, само че това ще се случи единствено, в случай че вземем трите точки “, добави наставникът на Борусия (Дортмунд).

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР