Борусия (Дортмунд) продължава със зашеметяващото си представяне в Бундеслигата. “Жълто-черните”

...
Борусия (Дортмунд) продължава със зашеметяващото си представяне в Бундеслигата. “Жълто-черните”
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд не се спира, писа петица на Унион

Борусия (Дортмунд) продължава със зашеметяващото си показване в Бундеслигата. “Жълто-черните” завоюваха за трети следващ път след подновяването на шампионата и още веднъж вкараха 5 гола, този път разпилявайки Унион (Берлин) с 5:0 на “Сигнал Идуна Парк”.

Звездата на вечерта бе Ерлинг Холанд. 19-годишният норвежец стартира от първата минута за домакините и още веднъж не разочара, отбелязвайки нови два гола. По този метод Холанд към този момент има 7 попадения в едвам 3 мача за Дортмунд. Нападателят е първият състезател в историята на Бундеслигата, който вкарва толкоз голове за подобен интервал от време. Норвежкият гений е и първият в историята, който отбелязва с първите си седем удара в границите на вратата.

Джейдън Санчо откри резултата в 13-ата минута след пробив но Ариен Робен, както и малко шанс, тъй като топката се отби в крайници на неприятелски бранител преди да влети в мрежата - 1:0. Едва пет минути по-късно Холанд сподели умеенето си да се пласира, като бе на вярното място в вярното време, с цел да порази вратата от непосредствена непосредственост след центриране - 2:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР