Борусия Дортмунд постигна много важна и ценна победа в отложения

...
Борусия Дортмунд постигна много важна и ценна победа в отложения
Коментари Харесай

Борусия Дортмунд с важен успех в Бундеслигата

Борусия Дортмунд реализира доста значима и скъпа победа в отсрочения мач от 25-ия кръг в Бундеслигата, откакто се наложи с 1:0 над Майнц като посетител. Eдинственото попадение за гостите вкара Аксел Вицел в 87-ата минута, който засече подаване на Джовани Рейна.

С този триумф Борусия събра 56 точки и приближи Байерн на 4 точки, Майнц е на 10-о място с 34 точки и трето проваляне в последните шест мача на тима.

Рейна се появи като промяна в 69-ата минута, а 12 по-рано след травма се върна Ерлинг Холанд, като двамата създадоха гола.

Мачът не беше изключително атрактивен в по-голямата си част, само че все пак гостите от Дортмунд можеха да поведат посредством Джъд Белингам в 20-ата минута. Картината не се промени през второто полувреме, като домакините можеха да стигнат до гол в 50-ата минута. Ударът след неразбория в пеналта на австриеца Карим Онисивоа излезе в навън край страничната греда. Холанд имаше една обстановка в 74-ата минута, само че не съумя да насочи топката. И въпреки всичко гостите стигнаха до значимата победа три минути преди края, когато Рейна подаде от свободен удар и белгийският полузащитник с десния крайник прати топката във вратата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР