Борусия Дортмунд обяви привличането на полузащитника на Марсел Забицер. 29-годишният

...
Борусия Дортмунд обяви привличането на полузащитника на Марсел Забицер. 29-годишният
Коментари Харесай

Забицер смени Байерн с Борусия Дортмунд

Борусия Дортмунд разгласи привличането на полузащитника на Марсел Забицер. 29-годишният австриец подписа контракт до лятото на 2027 година. Сумата, която жълто-черните ще платят, е.

„ Нямам самообладание най-сетне да се причисля към тима и да мога да облека фланелката на Борусия. Разговорите с управлението бяха отлични и ми демонстрираха какъв брой упорит желае да бъде клубът през идващите години. Искам да направя моята част, с цел да подсигурявам, че Борусия ще реализира задачите си и ще отпразнува нещо особено със своите почитатели още веднъж, доколкото е допустимо “, съобщи Забицер за формалният уебсайт на Дортмунд. Той ще получи фланелката с номер 20. Австриецът отпътува за Съединени американски щати, където Борусия е на турне.

Забицер е в Байерн от 2021 година Той изигра 54 мача за баварците, вкара 2 гола и направи 2 асистенции. През втората половина на предишния сезон халфът игра чартърен в Манчестър Юнайтед. Той изигра 11 мача във Висшата лига. Общо за Байерн и Лапциг той има 185 мача в Бундеслигата. С идвнето му Борусия пробва да запълни мястото, освободено от Джъд Белингам и Махмуд Дауд.

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР