Борусия (Дортмунд) може да привлече още футболисти през януарския трансферен

...
Борусия (Дортмунд) може да привлече още футболисти през януарския трансферен
Коментари Харесай

Дортмунд ще даде шанс на Гьотце да заслужи нов договор

Борусия (Дортмунд) може да притегли още футболисти през януарския трансферен интервал, само че ориста на Марио Гьотце при " жълто-черните " няма да бъде решена преди пролетта. Изглежда, че той ще получи още шансове да се потвърди. Спортният шеф на немския клуб Михаел Цорк съобщи за ДПА, че може да има промени. Договорът на някогашния национал изтича през лятото и двете страни към момента не са почнали диалози за нов. Самият футболист не се показва на равнището отпреди години и надлежно играе по-малко.

" Нормално е той (б.р. - Гьотце) да получи повече минути в игра в идващите месеци. Ще седнем да преговаряме и едвам по-късно ще обявим какво сме решили ", съобщи Цорк.

Ханс-Йоахим Ватцке, който е основен изпълнителен шеф на Борусия, призна пред вестник “Ди Велт”, че за момента международният първенец от 2014 година не е за обмен. Има клюки, че от новия сезон Гьотце ще укрепи Херта (Берлин).

В същото време Атлетико Мадрид и Севиля демонстрират интерес към нападателя на " жълто-черните " Пако Алкасер. Неговата цена е към 40 милиона евро. При възможна продажба на Алкасер сигурно ще бъдат привлечени двама или трима нови футболисти в Борусия.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР