Борците от ПП и ДБ за опазване на зелените площи

...
Борците от ПП и ДБ за опазване на зелените площи
Коментари Харесай

Бранимир Балачев: Борците за Морската градина мълчат за завзетите ливади от „Хоризонт“

Борците от Политическа партия и Демократична България за запазване на зелените площи във Варна и лицемерно загрижени за Морската градина необичайно мълчат за нелегално превзетите над 2 дка ливади от „ Хоризонт “, фамилната механа на някогашния регионален шеф от Промяната Благомир Коцев. Същият се точи в този момент за народен представител, откакто остави родния си град без част от бюджета му. С решението на ВАдС беше анулирано неговото нелегално деяние. Коцев, който се разгласи за „ патриот “, продължава с предизборни ПР-акции да „ избавя “ зелените площи на Варна в името на публичния интерес. И дума не отваря по какъв начин е завладял лятна градина за „ Хоризонт “, до момента в който съд и прокуратура ревизират законни ли са отворените питейни заведения, павилиони и паркинги в нея. Водачът на варненската листа на Промяната Даниел Лорер разгласи, че Морската градина била тяхна идея. Сигурно за нея се ще борят по този начин гневно по умря на Коцев, който на три инстанции брутално нападна заповедта за възбрана на коли по алеите от години.

Рамо до рамо с него стои кандидатката от Демократична България Стела Николова, която направи политическата си кариера със фотоси и видеа до всяка тревичка, дърво и камък в парка. Странна композиция на върла природозащитничка с индивида, който желае колите на клиентите да стигат до вратата на кръчмата му в сърцето на Морската градина. В листата на Политическа партия /ДБ са подредени деятелите Изабела Иванова и Антон Тончев, които комфортно експлоатират парка за всяка политическа цел и акция.

Варненци няма по какъв начин да не помнят, че презастрояването на града и на Морската градина потегли бурно във времето на Костов и неговия локален феодал Добрин Митев, забягнал позорно в Нова Зеландия от правораздаването у нас. Бяха разпродадени за жълти стотинки най-апетитните места за сегашните покои на техни хора и заведения в парка, сред които и „ Хоризонт “.

Парламентарни избори 2023

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР