Борсата за криптовалути, създадена от създателите на вече несъществуващия хедж

...
Борсата за криптовалути, създадена от създателите на вече несъществуващия хедж
Коментари Харесай

Тази крипто борса затваря врати една година след старта си

Борсата за криптовалути, основана от основателите на към този момент несъществуващия хедж фонд Three Arrows Capital (3AC), ще бъде закрита единствено година след основаването си.

Според имейл , публикуван измежду потребителите на платформата за обществени медии X, Open Exchange (OPNX) е оповестила формалното си решение да приключи активността си и да приключи услугите си през февруари.

OPNX е инструктирала потребителите да уредят позициите си преди 7 февруари, като ги е посъветвала също по този начин да изтеглят историческите си данни и да се разпоредят със средствата си до 14 февруари.

Платформата осведоми потребителите, че всички останали отворени позиции ще бъдат автоматизирано уредени след 7 февруари, а функционалностите за евакуиране на средства ще бъдат деактивирани до 14 февруари.

OPNX беше стартирана от Су Джу и Кайл Дейвис, създателите на 3AC, с визията да се трансформира в първата криптовалутна борса, която да улесни търговията с вземания по неплатежоспособност.

Тази самодейност имаше за цел да даде решения за кредиторите на банкрутирали компании за криптовалути, в това число FTX, Voyager, Celsius, Genesis, BlockFi, Mt. Gox и 3AC.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР