Борсата за криптовалута FTX, която е подала молба за защита

...
Борсата за криптовалута FTX, която е подала молба за защита
Коментари Харесай

Фалиралата криптоборса FTX дължи $3.1 милиарда на 50 кредитора

Борсата за криптовалута FTX, която е подала молба за отбрана в съда по неплатежоспособност в Съединени американски щати, съобщи, че дължи на своите 50 най-големи кредитора близо 3.1 милиарда $.

Тя дължи към 1.45 милиарда $ на своите 10 най-големи кредитори, се споделя в правосъдна декларация, подадена в събота, без да се посочват имената им.

FTX и нейните филиали подадоха молба за влизане в процедура по неплатежоспособност в Делауеър на 11 ноември, оставяйки към 1 милион клиенти и други вложители изправени пред цялостни загуби на стойност милиарди долари.

Криптоборсата съобщи в събота, че е стартирала стратегически обзор на своите световни активи и се приготвя за продажба или метаморфоза на някои бизнеси.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинПоследниНай-четениКомпании 0 Фалиралата криптоборса FTX дължи $3.1 милиарда на 50 кредитора Пазар на труда 100 От преброяването: Заетостта се концентрира в огромните стопански центрове Личности 304 Мъск възвърне Twitter акаунта на Доналд Тръмп Компании 772 Българска платформа за къмпинг резервации стъпва в Гърция и Румъния Компании 16726 Exe Solar построява цех за 13 млн. лева в Ямбол Имоти 15387 След невъобразим растеж: Охлаждането на имотния пазар в България стартира Компании 15374 Европейски фешън колос навлиза на Балканите
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР