Борсата за криптовалута Binance спря временно тегленето и депозирането през

...
Борсата за криптовалута Binance спря временно тегленето и депозирането през
Коментари Харесай

Binance спря тегленето и депозирането

Борсата за криптовалута Binance спря краткотрайно тегленето и депозирането през своята платформа. Като причина се акцентират „ механически проблеми, засягащи нейната спот търговия “.

Първоначалният разбор демонстрира, че съпоставящата машина е срещнала неточност в поръчка за прекъсване на придвижване “, написа в Twitter основният изпълнителен шеф Чангпенг Джао.

Той добави, че сходна пауза в тегленето и депозирането е общоприета оперативна процедура.

Двигател 1 е още веднъж онлайн. Все още се нуждаем от повече време, с цел да съгласуваме и другите мотор, с цел да наваксат изоставането “, сподели Джао в следващ туит.

Миналата седмица Binance, най-голямата криптоборса в света, съобщи, че ще спре своите депозити и тегления в стерлинги, месец откакто спря преводите в долари.

Прекратяването на обичайните валутни прехвърляния идва на фона на възходящите репресии против крипто от страна на управляващите в Съединени американски щати.

По-рано Reuters заяви, че Министерството на правораздаването проверява Binance поради съмнение в пране на пари и нарушавания на глобите.

Висш изпълнителен шеф на Binance сподели пред The Wall Street Journal и Bloomberg предишния месец, че Binance възнамерява да заплати неустойки, с цел да позволи следствията на Съединени американски щати против компанията.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР