Борован. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Борован. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов участва в предизборна среща в село Нивянин

Борован. Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов беседва с жителите на село Нивянин, община Борован. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Той взе участие в предизборна среща дружно с претендента на ГЕРБ за кмет на обитаемото място Елка Николова.
“Много е значим вашият избор дали да подкрепите партията, която през днешния ден ръководи. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на с. Нивянин Елка Николова изрично съобщи, че няма да дели хората, а това е най-важното за един градоначалник. Често се случва в една предизборна акция да се опълчват хората. Ние сме тук пред вас и заставаме зад Елка, тъй като тя е потвърдила качествата си през всичките тези години “, разяснява пред присъстващите Цветан Цветанов.
„ Важно е, че когато застана пред вас, Елка Николова не даде обещание безумни неща. В политиката е от голяма важност да обещаваш единствено това, което можеш да изпълниш. Когато отидете да гласувате на 8 октомври, направете осведомен избор, тъй като вашият глас ще даде късмет и опция да се избере човек, който е почтен, който познавате доста добре и който ще противодейства на всички, които употребяват способ, друг от разговора. Бъдете дейни и гласувайте. Подкрепете Елка Николова “, прикани водачът на ПГ на ГЕРБ.
Цветан Цветанов означи, че в дребните обитаеми места постоянно има най-вече застаряващо население, което значи, че има остра потребността от връзка с кмета и то ежедневна. „ Точно по тази причина би трябвало да изберете човек, който има отговорността да е ваша поддръжка “, увери той.
Като доказателство за това, че Елка Николова извършва поетите към жителите на селото задължения, Цветанов уточни спирката за възпитаници, която ГЕРБ подари на обитаемото място и която наскоро бе обещана от Николова.
Цветанов разяснява и тематиката с интеграцията и заетостта на младите. „ Трябва да им създадем условия да са дружно, да бъдат другари и да са един тим. Това обаче е допустимо единствено с действителни дейности и политики. Поемаме уговорката с сътрудниците народни представители, с регионалния шеф и кмета на Бяла Слатина да намерим механизмите, с които фактически да оказваме помощ “, сподели зам.-председателят на ГЕРБ.
В предизборната среща участваха и народните представители от ГЕРБ инж. Петя Аврамова и Красен Кръстев. Частичните локални избори в с. Нивянин се постановиха откакто на 6 юли ненадейно умря дългогодишният кмет на обитаемото място Милен Гайдарски.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР