Борисовите медии от няколко седмици облъчват аудиторията си със заглавия

...
Борисовите медии от няколко седмици облъчват аудиторията си със заглавия
Коментари Харесай

Пазете се от тези до Вас, г-жо полковник, другите просто не харесваме заблудата

Борисовите медии от няколко седмици облъчват аудиторията си със заглавия като това: „ Невяна Митева – майка героиня на три деца “. Самата тя в изказвания и изявленията благодари на ориста, че я е дарила с тези деца. Споменава без терзание и Бог. Това се популяризира от пиарите на акцията на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Герджиков – Митева из цялата страна. Някой мозък от екипа е решил, че това е доста затрогващо и ще грабне сърцата на българите, привързани към фамилните полезности и обичта към децата.

Оказва се обаче, че нещата са разнообразни: Митева има едно дете, а другите две са на брачна половинка й от първия му брак. Такъв е животът.

Това не е заяждане, - бързам да успокоя тези, които ще скочат, че полковник Митева е като същинска майка за тези деца, макар че не са нейни и прочие морални „ бисквитки “. Жената-полковник и претендент за вицепрезидент за разлика от правилните й „ бранители “ знае каква е истината. Никой не я укорява за обстановката, за сложностите на всекидневието и каламбурите на отредения ни живот. Но във всичко това има място също и за честност.

Кураж е, когато не се боиш от истината и не създаваш лъжливо усещане у тези, пред които заставаш с претенциите си да получиш тяхното доверие.

Тя би трябвало да знае още нещо. Ако не беше претендент на Борисов, медиите, които през днешния ден е венцехвалят като „ героиня “, щяха да я очернят да степен да се чуди дали да не извади револвера и да… Бедна и е фантазията на какво са способни.

Утре те ще я не помнят. Ще я не помнят даже работилите за акцията й и гласувалите за нея. Борисов ще обикаля с джипката и ще приказва за нещо друго, което би го избавило от правораздаването. Но тя ще би трябвало да живее с компромисите и операциите, които е приела поради един пост, пък бил той и вице-президентския. Дали си коства? Възможно ли е нечия цел да господства над инстинкта за самозапазване?

Според Стив Джобс „ Времето на всеки е лимитирано и не си коства да живее непознат живот “. Това не го написа в устава.

Пазете се от тези до Вас, г-жо полковник, ние другите не сме врагове, просто имаме потребност от истината.

Огнян Стефанов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР